INTIALAISTA PÄÄHIERONTAA

 INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Teen intialaista päähierontaa.

Päähieronta on, varmaotteista, mutta hellää, rentouttavaa ja miellyttävää. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pää, korvat, kasvot, niska, hartiat, yläselkä ja käsivarret. Tarkoituksena on avata energiakanavien jumeja ja näin aktivoida verenkiertoa ja aineenvaihduntaa rytmikkäin liikkein hieromalla, taputtelemalla ja painelemalla lempeästi
.
Hieronta helpottaa stressin oireita, lievittää jännitystä ja rentouttaa, mutta toisaalta saat lisää energiaa. Hieronnan on todettu auttavan myös silmien rasitusoireisiin ja unettomuuteen. Kyseessä on samalla myös kosketusterapia.

Vaikutus voi kestää useita päiviä.

Hieronnan ajan hierottava on pukeutuneena, mieluummin pitkähihainen puuvillapaita yllään ja istuu tuolilla. Hoitoa ei suositella flunssaisille, tai vakavasti sairaille henkilöille. Sopii hyvin raskaana oleville. Hieronta kestää n. 40 min. On hyvä pitää hiukset valtoimenaan hieronnan ajan ja varata vesipullo mukaan.

Päähieronnan hinta on 35 € /kerta.

Voit tilata minulta intialaisen päähieronnan itsellesi, ystävällesi, lahjaksi, yllätykseksi, palkinnoksi jne. Tulen tekemään hieronnan kotiisi, työpaikallesi, illanviettoon, tai sovittuun paikkaan. Kesällä vaikka ulkona.